Gewijzigde topfuncties Korps Politie Suriname gaan vandaag in

De aangekondigde reorganisatie binnen het Korps Politie Suriname is sedert maandag in volle gang. Maandag heeft korpschef Humphrey Tjin Liep Shie de namen bekendgemaakt binnen het korps van degenen die een topfunctie zullen bekleden. Hoofdcommissaris Tjin Liep Shie vormt samen met de commissarissen Agnes Daniel (Operaties) en Krishna Hussainali-Mathoera (Beleidsvoorbereiding en Beheer) de directie. Franklin Amier wordt belast met regio Oost en Robert Rakijo krijgt regio West onder zich. Guno Roosenhof wordt belast met regio Centrum en Robby Ramjiawan krijgt het beheer over regio Midden. Speciale Diensten komt onder leiding van inspecteur Chin en commissaris Hendrik Setrosentono zal de scepter zwaaien bij Bestrijding Zware Criminaliteit. Inderpal Jangbahadoer wordt belast met de Stafdienst en de eerder in ongenade gevallen Darnie Stolk krijgt de zorg over Beleidsvoorbereiding en Beheer. Ruben Peiter blijft stationair op Human Resources. Deze reorganisatie gaat vandaag in.

error: Kopiëren mag niet!