Miriam Simone vertegenwoordigt Suriname met "Take a Second"

Miriam Simone vertegenwoordigd Suriname metOnlangs is het album “Reggae Souljahs Worldwide vol 2 uitgebracht door Jah Yutes entertainment (Texas,Us).Dit Album bevat 17 tracks van artiesten uit vrijwel elk continent.Een van de opvallende namen die opduikt is van onze eigen “Miriam Simone”.Het is niet de eerste keer dat Miriam Simone wordt opgemerkt door internationale producers,met deze track genaamd “Take a Second” geproduceerd door de cubaan “Pedro Hernandez” drukt Miriam Simone nogmaals een stempel op de internationale reggaescene.Het mooie is ook de surinaamse vlag die op het album staat weergegeven tussen vele andere,iets wat hiermee direct duidelijk wordt is dat de muziek van artiesten van eigen bodem steeds nadrukkelijker voor begint te komen in de internationale muziekwereld en Miriam Simone is hiermee een van de voorbeelden. De track is binnenkort op vrijwel alle radiostations aan te vragen,en te verkrijgen.

error: Kopiëren mag niet!