Evert Company 25 jaar

IFEvert Company brengt steeds veranderingen in de zaak en daarom zijn wij sterk als bedrijf, waren de woorden van Harry Dhanradj, CEO van Evert Company. Het bedrijf vierde gisteren haar 25-jarig bestaan. Dhanradj gaf aan dat hij 25 jaren geleden het bedrijf heeft opgericht aan de Koreastraat en in deze jaren het bedrijf niet stil heeft gestaan. Wij zijn de enigste die truck en duwkabels maken en ook verschillende types kabels maken. Innovatie en verandering is volgens Dhanradj erg belangrijk in een bedrijf. We hebben zo nu en dan wel wat problemen gehad, maar die hebben we kunnen overwinnen. Innovatie is heel belangrijk voor een bedrijf. Als je geen veranderingen brengt, dan kan je niet groeien. Dhanradj bedankte al hun klanten en zakenrelaties voor het gestelde vertrouwen in hen. Het bedrijf heeft thans verschillende filialen en ook in Nickerie. Tijdens de viering was ook de minister van Handel en Industrie, Raymond Sapoen aanwezig. Hij gaf aan dat het geen gemakkelijke jaren zijn geweest, maar wel uitdagende jaren. Om een bedrijf op te zetten moet je de juiste ingredienten hebben en dat is kapitaal en skills, aldus de Minister. Ik was 10 jaar oud toen ik middels een druk op de knop de opening mocht verrichten van het bedrijf, vertelt Lesly Dhanradj, direkteur op de afdelingen Keuringen van Evert. Nu zijn we 25 jaren verder en je kan duidelijk de ontwikkelingen zien binnen ons bedrijf. Het feest werd later op de avond door gevierd met onder andere Kasimex Houseband, Sukru Tiki en Dj Gilly.

error: Kopiëren mag niet!