Olsthen Cadogan winnaar Evergreen Songfestival

CODAGONIn een bomvolle zaal werd Olsthen Cadogan uitgeroepen tot winnaar van de Evergreen Songfestival, die op zaterdag 1 februari in de Anthony Nesty Sporthal werd gehouden. Cadogan wist het publiek aan zijn zijde te krijgen met het lied “I have dreams to remember” van Otis Redding. Naast het behalen van de eerste plaats, wist hij ook de prijs van best performer in de wacht te slepen. Op de tweede plaats eindigde Humphrey Koulen, en Mercelien Macknack wist de derde plaats te bemachtigen. De organisatie lag in handen van de Stichting Winner 101 Bryan B. Aan het publiek was te merken dat ze het allen eens waren met de uitslag. Meneer Richards, een van de toeschouwers, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat Cadogan terecht de winnaar is van deze zangcontest. De winnaar heeft met deze overwinning een Toyota Ist in de wacht weten te slepen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!