Parmessar slaat spijker niet op de kop

Dat er volgend jaar verkiezingen zijn, wordt steeds duidelijker. Op allerlei manieren wordt de bevolking verblind met allerlei acties die worden ondernomen vanuit diverse ministeries. Soms is het leuk want wie moest er nou niet lachen om het feit dat ze in Damboentong stromend water kregen en dat het werd gepresenteerd als een enorme grootse daad van onze regering, terwijl dat gewoon het (ook nog eens veel te laat) volbrengen is van een taak die zij in eerste instantie al had. We kunnen elkaar dus net zo goed complimentjes gaan geven omdat we zo goed kunnen ademen!
Sorry, wat?!
“We gaan als OW niet meer tegen aankijken en praten, maar acties ondernemen”, is een mooie quote uit het persbericht. Men geeft dus aan dat er een periode moet zijn geweest waarin er niks gedaan werd behalve er ‘tegen aankijken en praten’. De mooiste zin uit het persbericht is ‘Parmessar hoopt dat de eigenaren zelf inkomen met de correcties hun bouwwerken’. Sorry, wat? Duidelijk is het niet wat er bedoeld wordt. Gaat het ineens over het inkomen van de eigenaren? Wat nog frappanter is, is dat het gaat om twee personen die woonachtig zijn in een ‘zijstraat’ van de Indira Gandhiweg. Op de, door het ministerie zelf uitgegeven, foto is te zien dat betreffende ‘zijstraat’ een zandweggetje is. Minister Parmessar, waarom is die weg niet geasfalteerd?!
Een werkgroep om twee mensen aan te pakken
Nog erger is dat er om deze twee personen aan te pakken, die niet thuis waren maar waarschijnlijk netjes aan het werk, een werkgroep zal worden ingesteld met medewerkers van de Planologische Dienst en van de afdeling Bouw en Woningtoezicht die zullen worden ondersteund door de politie van De Nieuwe Grond. Dit om alles in goede banen te leiden. Gezien de staat van de bouwsels mag men concluderen dat het niet recentelijk is dat deze mensen zich schuldig hebben gemaakt aan illegale bouwwerkzaamheden. Waar waren de medewerkers van Bouw en Woningtoezicht toen de eerste zinkplaat werd vastgezet (zie foto) of de eerste steen gelegd om de omheining voor de, inmiddels volgroeide, planten te maken?
Illegale bouwwerkzaamheden belonen
Het is duidelijk dat iedereen zich al opmaakt voor de verkiezingen, het winnen van zieltjes is begonnen. Of was het gewoon een poging ervoor te zorgen dat men niet meer ging praten over Winti Wai waar door Parmessar huisjes worden gebouwd om de huurders te helpen die door een brand dakloos werden. Het geval dat mensen nog steeds doet afvragen ‘waarom?!’ aangezien het op dat terrein ook ging om illegale bouwwerkzaamheden. Maar die eigenaar wordt beloond met gratis huizen om te verhuren, terwijl de twee mensen van de Radjaweg door een hele werkgroep en een creatieve persvoorlichter aan de schandpaal worden genageld door ze met naam en adres te vermelden in een persbericht! Weer een goed voorbeeld van hoe efficiënt er omgegaan word met onze belastingcenten!! Zijn er geen bruggen die moeten worden gerepareerd, geen rioleringen die ontstopt moeten worden, geen kanalen die moeten worden ontdaan van PET-flesjes, geen gaten in wegen die moeten worden gedicht, geen trottoirs die moeten worden geëgaliseerd?!
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!