Korps Politie Suriname huldigt personeel

awardIn een propvolle KKF-beurshal heeft het Korps Politie Suriname (KPS) enkele van haar beste personeelsleden in de bloemetjes gezet. Onder de aanwezigen waren de minister van Justitie & Politie Edward Belfort, korpschef Humphrey Tjin Liep Sjie en enkele andere hogere officieren van het KPS en het Nationaal Leger. Tot de beste manager werd uitgeroepen inspecteur Siegfried Starke van het Ondersteunings Team (OT). Ook kreeg hij een bijzondere onderscheiding voor het heldhaftig optreden van hem en zijn team bij de roofoverval van de cellshop en agentschap van Western Union aan de Hermitageweg op 27 september 2013. Opmerkelijk was dat ook het burger personeel van het Korps deel uitmaakten van de nominaties. In totaal werden veertig personeelsleden gehuldigd.

error: Kopiëren mag niet!