Derde fundraising dinner Suriname Chefs Association

Derde fundraising  dinner Suriname Chefs AssociationDe Suriname Chefs Association zal op maandag 3 februari haar derde fundraising dinner organiseren in Courtyard Marriott. De aanwezigen zullen wederom kunnen genieten van het heerlijk eten van de koks. Er zijn nog twee evenementen gepland en wel op maandag 24 februari in Hotel Krasnapolsky en op maandag 03 maart in Courtyard Mariott. De opbrengsten zijn bedoelt voor de reis naar Miami om deel te kunnen nemen aan de Taste of the Caribbean Competition. Het eerste diner in Spice Quest was een groot succes, het publiek heeft flink genoten van de drie gangen menu met conctail en amuse. Meer dan 10 teams uit het Caribisch gebied zullen tegen elkaar opnemen tijdens het Taste of the Caribbean evenement. Het team dat Suriname zal vertegenwoordigen in Miami bestaat uit: Tirsa Braumuller, Giovanni Asmo, Jethro Wirht, Michel Blackson, Sherwin Alexander en Algeray Ravenberg.

error: Kopiëren mag niet!