Gouden huwelijk voor echtpaar Algoe

1Gouden huwelijk voor echtpaar  AlgoeOp 11 januari 2014 heeft het echtpaar Motiepersad Algoe en Bimaldei Chotoe hun gouden huwelijk gevierd. Het gouden echtpaar is woonachtig op De Hulp in het districkt Commewijne. Ze hebben samen 9 kinderen van wie een dochter niet meer in leven is. Verder heeft het echtpaar 3 schoondochters, 4 schoonzonen, 22 kleinkinderen, 3 schoonkleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Motipersad Algoe, geboren op 31 januari 1944 te Orleanekreek, was de kostwinner in het gezin. Hij deed aan landbouw, hield van jagen en vissen en was bushouder van beroep. Hij onderhield het traject Meerzorg-Stolkertsijver en vervoerde schoolkinderen op dit traject. Motiepersad is heel erg sociaal en actief betrokken geweest in de politiek. Bimaldei Algoe-Chotoe was een zeer gedreven en gewaardeerde huisvrouw. Ze zag het levenslicht op 23 januari 1948 te plantage Margaretha. Zij hield zich bezig met het huishouden en de verzorging van de kinderen en haar schoonouders. Ze houdt van koken. Motiepersad en Bimaldei hebben nu een rustig leven samen met hun kinderen en familie. Op donderdag 23 januari jongstleden heeft dit echtpaar de felicitaties mogen ontvangen van de districscommissaris Ingrid Karta-Bink en haar delegatie. De kinderen van het gouden echtpaar Algoe zijn trots en dankbaar voor alle goede zorg en liefde die zij hebben mogen ontvangen van hun ouders. Zij wensen dit geliefde echtpaar heel veel jaren en geluk samen.

error: Kopiëren mag niet!