Bedrijfsleven eist terugdraaiing nationale vrije dag

Naar aanleiding van de extra nationale vrije dag heeft het collectief van het Surinaamse Bedrijfsleven een spoedonderhoud aangevraagd met de waarnemend president, Robert Ameerali. In een interview met Sham Binda, voorzitter van de Akmos en lid van het Collectief van het Surinaams Bedrijfsleven, vertelde hij dat het doel is de toekenning van de extra vrije dag terug te draaien. Op de vraag of het realistisch was antwoordde hij: “Ze hebben ook de kracht om ineens te beslissen het een vrije dag te maken, dan zullen ze vast ook wel de kracht hebben om het terug te draaien!” Tijdens het uitgeven van het perscommuniqué naar aanleiding van de spoedvergadering van de voorzitters van de diverse verenigingen die aangesloten zijn bij Collectief van het Surinaams Bedrijfsleven werd duidelijk dat het gesprek hedenavond om acht uur zal plaatsvinden op het Kabinet van de President.
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!