Ondernemersvereniging in spoedberaad

Terwijl de meeste mensen al plannen maken voor het extra lange weekend vanwege de nationale vrije dag op Chinees nieuwjaar op vrijdag 31 januari, heerst er ook nog enige frustratie omtrent het feit dat we in Suriname nu 16 nationale vrije dagen kennen. Vanuit het bedrijfsleven is daar niet zo verheugd op gereageerd. “Het gaat erom dat mensen nu bijna gedwongen worden om het werk te verlaten en feest te gaan vieren, terwijl er gewoon gewerkt moet worden.” Onze bron geeft verder aan dat er nog geen officieel besluit is. “Het is besloten door de president maar is nog niet behandeld door de Raad van Ministers. De regering heeft nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht. Daarom komen wij als ondernemers bij elkaar in spoedberaad, zodat wij ons standpunt kunnen bepalen.”
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!