Huisvrouw op klaarlichte dag overrompeld

Een huisvrouw die normaliter tijdens het doen van de huishouding haar deuren open liet staan, werd donderdag op klaarlichte dag beroofd door een man gewapend met een mes. De belager ging ervandoor met wat sieraden en twee telefoons die op tafel lagen. Aan de politie verklaart zij niet te weten wanneer de boef binnen was gekomen. Zij was bezig met het keukenwerk toen de gewapende man haar met het mes bedreigde. Onder dwang moest zij al haar sieraden afstaan. Na zijn snode daad reed de dader weg op een brommer. Inspecteur Hardew Jhinkoerai, tevens ressortcommandant van Latour, bevestigt dit geval en zegt dat de politie er werk van maakt om de dader zo snel mogelijk op te sporen en in de kraag te vatten. De ressortcommandant vraagt uit hoofde van zijn functie dat vooral huisvrouwen, die in de morgenuren alleen thuis zijn, de toegangsdeuren op slot doen wanneer zij binnen bezig zijn met hun huishoudelijke werkzaamheden. Dit verzekert een grote mate van veiligheid voor deze toch wel kwetsbare groep.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!