Binnenkort website over management in Suriname

Binnekort een website voor managers in Suriname.1Op 31 januari wordt de eerste Surinaamse Management website gelanceerd. Het betreft een interactieve, informatieve website met artikelen die zijn geschreven door Surinamers. De artikelen zullen gaan over management, leiderschap, healthy lifestyle en ondernemen. Dit wordt bevestigd door Marciano S. Lie A Young, die met de lancering van deze website belast is. Op de vraag hoe er voor continuïteit gezorgd zal worden, geeft hij aan dat er een team van mensen is, dat regelmatig berichten zal aanleveren. Hij geeft aan dat de hoofdredacteur van de Nederlandse management website als adviseur zal dienen voor de Surinaamse website. Er zullen ook mensen uit het buitenland komen om mensen op te leiden. Hij geeft aan dat de organisatie zoveel als mogelijk auteurs in hun bestand wil opnemen. Sommige auteurs leveren regelmatig berichten aan, en andere leveren in een maand twee berichten aan. Het aantal auteurs zal ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe berichten verschijnen en dat de website niet doodbloedt. Lie A Young geeft verder aan dat bekendheid gegeven zal worden aan deze site door betaalde reclame via de diverse sociale mediasites alsook door het plaatsen van advertenties.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!