Mark X verduisterd tijdens proefrit

Een voertuig van het merk Toyota Mark X zilver/grijs gelakt met sportvelgen werd op vrijdag op een mysterieuze wijze verduisterd c.q. gestolen. Eigenaar Glenn Dahoe deelt Dagblad Suriname mee dat hij een car center opereert op de hoek van de Martin Luther Kingweg en de Beekhuizenweg no 191. Uit zijn relaas blijkt dat de autodief zich in eerste instantie voordeed als een klant. Hij nam een proefrit in een Toyota Crown. Naderhand is hij van gedachten veranderd en wilde hij in een Mark X een proefritje maken. Één van de arbeiders reed toen met hem mee. Op een bepaald moment, tijdens het rijden, vond de ‘klant’ dat hij een raar geluid hoorde en bracht de wagen tot stilstand. De bestuurder die vast iets van plan was, stapte dus met voorbedachte rade uit en wenkte naar de arbeider, zogenaamd om zich ook van het geluid te overtuigen. Op het moment toen de dienstdoende medewerker uitstapte en zich focuste op het geluid, reed de man weg. De achtergelaten arbeider stelde toen Dahoe hiervan op de hoogte en werd een aangifte hierover gedaan op de politiepost van Livorno. De politie is nog bezig met het onderzoek. De bezorgde eigenaar Dahoe heeft een bedrag van US$ 2.000 voor de tip die leidt tot het terugvinden van de gestolen Mark X.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!