Chanelle Landveld vermist

De 15-jarige scholier Chanelle Landveld wordt vanaf vrijdag vermist. De moeder van de jeugdige deed aangifte ter zake vermissing. Volgens de moeder is haar dochter op de bewuste dag van huis vertrokken met de bedoeling naar school te gaan. Echter is haar dochter tot heden niet huiswaarts gekeerd. De bezorgde moeder deed daarom aangifte. Dagblad Suriname belde met inspecteur Humphrey Naarden van de KPS voorlichtingsdienst. Hij bevestigt de vermissing. Na de melding werd de politie van Latour ingeschakeld om de zaak verder te onderzoeken met de andere politie-eenheden. Naarden deelt de krant mee dat hij tot zondagmiddag informatie had dat het slachtoffer nog niet terecht is. Het gaat in deze om een meisje van gemengd ras (Indiaan/ Marron), met een geschatte lichaamslengte van 1.65 en mollig van postuur. De politie vraagt in deze aandacht van de samenleving om contact te maken indien het meisje ergens gezien wordt of iemand weet waar zij zich bevindt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!