65-jarig bestaan VHP wordt groots gevierd

Drs. Glenn Oehlers
Drs. Glenn Oehlers
Als we de woorden van drs. Glenn Oehlers, ondervoorzitter van de VHP, mogen geloven zal de jaardag van de partij groots gevierd worden. Gisteravond werd er een gebedsdienst gehouden in het partijcentrum waarbij merendeels leden van de partij, partijorganen en leden van het bestuur aanwezig waren. Een zevental geestelijken waren aanwezig om te bidden voor de partij en haar leden. Onder leiding van drs. Oehlers is er een feestprogramma samengesteld die twee tot drie weken zal duren. Op zaterdag 18 januari zal een standbeeld van de grondlegger van de partij, mr. Jagernath Lachmon, onthuld worden op het partijcentrum. Verder zullen 65 VHP’ers die jarenlang hun diensten hebben verleend aan de partij gehuldigd worden. Diverse politieke partners uit binnen als buitenland zullen op de avond hun felicitatieboodschappen uitbrengen. Ook de voorzitter van de partij, Chandrikapersad Santokhi, zal een politieke boodschap brengen. De partijtopper moest de redactie het antwoord op de vraag, als Jörgen Rayman Suriname nog zal aandoen, onthouden. Hij is niet degene die daarmee belast is, weliswaar worden er wel gesprekken gevoerd. Oehlers benadrukt dat de partij heel sterk aan het groeien is, en dat een ieder die zich kan terugvinden in de kernwaarde en de ideologie van de partij van harte welkom is. “De partij staat open voor elke Surinamer”. Nog voor het einde van juni 2014 (de helft van het jaar) zal bekend zijn met welke partijen en in welke combinatie de partij de verkziezingen ingaat.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!