BOG sluit kantine ministerie van Handel en Industrie

BOG sluit kantine ministerie van Handel en Industrie.1BOG heeft de kantine van het ministerie van Handel en Industrie (HI) laten sluiten. Een medewerker van het ministerie bevestigt dat de kantine sinds vorige week dinsdag is gesloten. De eigenaar van de kantine, die niet bij naam genoemd wil worden, geeft aan dat BOG de zaak heeft laten sluiten omdat enkele zaken opgepakt moesten worden. Zo mochten de medewerkers geen sieraden aan hebben bij het verrichten van werkzaamheden, er moest een afzuigkap komen in de zaak en de vetputten moesten geledigd worden. De eigenaar geeft verder aan dat ze de zaken sinds woensdag heeft opgepakt, en dat BOG nog niet is geweest voor een herkeuring. Op het document dat ze hebben gehad, staat geschreven dat de eigenaar contact mag opnemen met BOG voor een herkeuring als er binnen 24 uur verandering is gebracht in de zaak. BOG was niet bereikbaar voor commentaar.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!