Staatsolie schenkt 4 ton pick-up aan commissariaat Saramacca

Dc Aroenkoemar Ramdhani in gesprek met Widjai Jungerman-Gangadin van Staatsolie. Steven Alfaisi van Staatsolie (l) staat erbij, terwijl op de achtergrond de pick-up is geparkeerd (foto: BIC Saramacca)
Dc Aroenkoemar Ramdhani in gesprek met Widjai Jungerman-Gangadin van Staatsolie. Steven Alfaisi van Staatsolie (l) staat erbij, terwijl op de achtergrond de pick-up is geparkeerd (foto: BIC Saramacca)
Widjai Jungerman-Gangadin, manager Corporate Communciation van Staatsolie Maatschappij Suriname, heeft gisteren de sleutels overhandigd van een 4 ton dumping pick-up aan districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani. De pick-up is een geschenk van het oliebedrijf aan het commissariaat Saramacca. Jungerman hoopt dat met de pick-up het vuilprobleem in het district Saramacca tot het verleden zal behoren. Zij vraagt de districtscommissaris om het voertuig goed te onderhouden, zodat het langer gebruikt kan worden. Dc Ramdhani bedankte Staatsolie voor deze geste en zei zuinig ermee om te zullen gaan. Hij merkt op dat de 4 ton pick-up ingezet zal worden voor vuilophaal in de verschillende ressorten. ‘Het commissariaat had in 2013 al een beroep gedaan op Staatsolie voor een 4 ton dumping pick-up, hetgeen nu een feit is geworden. Voor deze vrachtwagen moeten er rekken worden gemaakt en geplaatst, waardoor het mogelijk zal zijn om in de wooncentra Jarikaba, Creola, Kampong Baroe en Damboentong het huisvuil op te halen’, aldus de dc.

error: Kopiëren mag niet!