Vrouw aanleiding van steekpartij

Een vrouw was de aanleiding voor een steekpartij aan de Nieuw Weergevondenweg op zondag 12 januari. Zij had eerder een liefdesrelatie met B.W. en maakte dit eerder vorig jaar uit. Ze begon toen met een andere relatie. Haar huidige vriend, tevens concubaan, K.Q. werd op die bewuste dag door haar op de hoogste gesteld dat zij haar ex-vriend zou ontmoeten voor een winkel op het bovenvermeld adres. De vrouw en haar ex waren inderdaad voor een winkel aan het babbelen. Uit bekomen informatie blijkt dat zij nog de seksuele relatie met haar ex voortzette. Op een gegeven moment zag de ex de huidige vriend K.Q. aankomen met een ‘rastaman’. Hij werd bij die gelegenheid door K.Q. aan zijn bovenarm twee keer gestoken met een mes. Volgens de aangeefster was de rastaman gewapend met een balk. Na de steekpartij zijn de twee heren weggereden en hebben ze het mes op een perceel gesmeten. De politie van Santodorp is ter plekke geweest en trof een slachtoffer aan dat hevig bloedde. Hij werd met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. K.Q. is intussen aangehouden en in verzekering gesteld. Dagblad Suriname koppelde terug met de ressortcommandant, Sandra Claver. Zij bevestigt de steekpartij.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!