Grondbeschikkingen uitgereikt te Sunny Point

1 Sunny Point 1Afgelopen week hebben 316 personen grondbeschikkingen uitgereikt gekregen te Sunny Point door de regering Bouterse. Het gaat om mensen die al jaren een aanvraag hadden lopen. Ook 62 occupenten van Sunny Point zijn in aanmerking gekomen voor hun grondpapieren. Aanwezig waren onder andere de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Alica Amafo, minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordering, Grond- en Bosbeheer (RGB) en NDP-ondervoorzitter Clairy Linger. Amafo is voorzitter van de Beleidscommissie Occupatie, terwijl Linger ook in een van deze commissies zit namens de president. President Desi Bouterse was de grote aanwezige. Opvallend waren de personen die hun beschikkingen kwamen afhalen, in paars gekleed, de kleuren van de NDP. Ook hadden velen een NDP-vlag bij zich.

error: Kopiëren mag niet!