Segment Marketing zoekpagina gestart

Marketingbedrijf Segment Marketing, opgericht door Eric Nirk, lanceert haar gratis zoekertjespagina onder het merk Rubreeq. De zoekertjes zijn een globaal, interactief en mobiel platform die als instrument dienen om kopers en verkopers bij elkaar te brengen of mensen met dezelfde interesses. De website is zodanig opgezet dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om het te gebruiken om haar goederen en diensten aan te bieden, maar ook om diverse oproepen, kontakten en gezamenlijke activiteiten te ontplooien. Het biedt de mogelijkheid aan individuen en groepen in o.a. het binnenland om lokaal nieuws te plaatsen voor de mensen buiten hun gebied. Rubreeq richt zich niet alleen op de Surinaamse markt, maar heeft ambitieuze plannen om een topzoekertje te worden in de wereld. Tijdens haar introductieperiode zijn alle categorieën gratis met uitzondering van de categorieën ‘onroerend- en waardegoederen’. ‘Momenteel bieden wij 5 betaalde diensten via de website aan waarbij mensen zonder een creditcard deze ook kunnen betrekken.’ Zij maken gebruik van Payza en Paypal als payment processors.

error: Kopiëren mag niet!