Klant verwondt winkelierster met straattegel

Een 17-jarige verhitte klant gooide een straattegel op een winkelier nadat zij verwikkeld raakten in een woordenwisseling over een betalingskwestie. Als gevolg van de slag liep de vrouw van de winkelier, die naast haar man stond, een voetbeenfractuur op. Dit incident vond plaats op donderdag 9 januari. De klant maakte zich nadien uit de voeten. Uit informatie van de politie blijkt dat de jongeman een kauwgum had gepakt en daarvoor een dubbeltje op de winkelier smeet. De winkelier sprak de klant aan waarna hij een straattegel pakte en in de richting van het echtpaar wierp. De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld. Uit het visum van de behandelende arts blijkt dat het slachtoffer een beenfractuur heeft opgelopen. De voortvluchtige klant is bekend bij de politie en er wordt hard gewerkt aan zijn aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!