34-jarige man neemt gramoxone in

De 34-jarige Shailesh R. heeft recent een eind gemaakt aan zijn leven door een hoeveelheid verdelgingsmiddel (gramoxone) in te nemen. Hij overleefde deze zelfmoordpoging niet. ‘We weten niet wat hem scheelde. Hij had geen vrouw en kinderen, hij heeft nooit iets aan ons verteld, ook niet aan zijn vrienden’, zei een broer aan Dagblad Suriname. Shailesh was samen met zijn overige broers werkzaam op de rijstvelden.
‘Ik ging die dag naar het veld. Ik had hem toevallig alleen achtergelaten thuis. Hij is toen die middag alcohol gaan drinken met zijn vrienden en is weer naar huis gekomen. Tegen half zeven in de middag belde mijn opa mij op om te zeggen dat hij gramoxone had ingenomen.’
De broer vertelt verder dat hij zijn tweede broer heeft verloren door zelfmoord. De eerste was 29 jaar. Die maakte een einde aan zijn leven door zichzelf te verhangen. ‘Maar die had het gedaan om een meisje. Zij was weg van hem daarom is hij zelfmoord gaan plegen.’ De ouders zijn helemaal kapot van het gebeurde. ‘Ze zijn er heel slecht aan toe, voor hun is het hard om een tweede zoon op jonge leeftijd op deze manier te verliezen.’ Het gezin telde oorspronkelijk 6 zonen. Hiervan woont 1 in Nederland.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!