Vierde keer Love & Marriage beurs

Vierde keer LoveDe Stichting Welzorg Suriname organiseert dit jaar voor de 4 de keer de Love & Marriage beurs. Dit jaar is het thema Jonge Gezinnen. Anders dan doet vermoeden, trouwen jongeren steeds vaker. Na het huwelijk volgt de volledige verantwoordelijkheid van het gezin. Onderwerpen waarmee de jonge gezinnen in aanraking zullen komen worden dan belicht tijdens de beurs. Meer dan 50 exposanten zullen hun producten en diensten tentoonstellen op deze beurs. Naast bedrijven waarmee een compleet huwelijk georganiseerd kan worden zullen ook diverse instanties, bedrijven en organisaties zijn, die informatie en adviezen geven voor een gezond en stabiel gezin. Het reilen en zeilen vanaf de zwangerschap tot de melktandjes eruit vallen. Educatie, opvoeding, ontwikkeling en gezondheid van zowel ouder als en kind. De zwangere vrouwen zullen dan ook extra aandacht krijgen tijdens deze beurs, welke zal worden gehouden in het nieuwe Lalla Rookh Complex van 28 tot en met 31 maart aanstaande.

error: Kopiëren mag niet!