Dagelijks zitten auto’s vast in Ramsaranweg

2Dagelijks zitten..De Ramsaranweg lijkt wel op een modderpoel. De straat is totaal onbegaanbaar en er zaten op een bepaald moment tegelijk drie auto’s vast. Een week voor Kerst heeft het ministerie van Openbare Werken een zandlaag laten plaatsen. Maar met de regens van de afgelopen dagen is de situatie van de straat verergerd. De buurtbewoners hebben toen zelf het initiatief genomen om een oplossing te brengen. Gezamenlijk hebben ze ‘de scherpe punten’ een beetje vlak gemaakt, voor de begaanbaarheid van de auto’s. Het initiatief heeft niet veel geholpen, dus kijken de buurtbewoners nog steeds uit naar de werkzaamheden van het ministerie van Openbare Werken.
De buurtbewoners hebben intussen al contact gemaakt met OW, dat aangaf het probleem te zullen aanpakken. Het wachten is evenwel op een gunstig moment wanneer de regens een beetje afnemen. De buurtbewoners hebben ook al in de droge tijd gebeld en toen is aangegeven dat OW het druk had met andere straten. De situatie in de straat is al een tijdje gaande.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!