Huisbaas ingesloten wegens brandstichting

1Huisbaas ingesloten wegens brandstichting 1
1Huisbaas ingesloten wegens brandstichting 2De 49-jarige man S.M. is door de politie van Leiding 9A in verzekering gesteld ter zake brandstichting. S.M. heeft zijn woning aan de Commissaris Weytinghweg op zaterdagmiddag omstreeks 15.15 uur in brand gestoken. De politie ontving de brandmelding rond 15.26 uur. Inspecteur Elizabeth Shepperd, ressortcommandant, bevestigt de aanhouding. Volgens Shepperd was de brandweer snel ter plekke om de brand te blussen. Het betrof in deze een laagbouwwoning, deels van hout en deels van steen. Bovendien was het huis niet tegen brand verzekerd. Het pand is volledig afgebrand. Voor 2014 zijn al twee woningbranden en twee verkeersdoden genoteerd. Hangende het verdere onderzoek blijft S.M. in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!