Weer voetganger omgekomen in het verkeer

Ashwin Mangre was op 15 december betrokken bij een aanrijding aan de Lallarookhweg ter hoogte van het bejaardentehuis Ashiana. Mangre liep over straat toen hij door de dronken autobestuurder H. werd aangereden. Na de aanrijding is de automobilist doorgereden. De politie van Uitvlugt is ter plekke geweest en het slachtoffer werd per ambulance voor medische behandeling afgevoerd naar de SEH. Autobestuurder H. werd later in de kraag gevat. De politie had hem toen onderworpen aan een blaastest. Zijn alcoholgehalte was op dat moment meer dan 800 microgram. Het slachtoffer lag vanaf 15 december op de afdeling intensive care. Als gevolg van de opgelopen letsels overleed hij hedenmorgen omstreeks 09.35 uur in de ziekeninrichting. Mangre is de 75ste verkeersdode voor dit jaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!