Surveillerende Biker houdt straatrover aan

De surveillerende Biker arresteerde gisteren een straatrover die kort tevoren een 24-jarige dame van haar halsketting had beroofd. De beroving vond plaats aan de Jodenbree- en de Keizerstraat. Volgens verklaring van het slachtoffer liep zij samen met jaar moeder vrijdag omstreeks 18.30 uur op de weg. Op een onbepaald moment liep een manspersoon haar tegemoet en rukte haar gouden ketting weg. Zij rende achter de rover aan. Echter haalde de dader een mes tevoorschijn waarna het slachtoffer stopte met de achtervolging. De politie werd gealarmeerd en de verdachte werd kort daarna aangehouden door de Bikers Unit. De buit is teruggevonden op de verdachte en is intussen teruggegeven aan de rechtmatige eigenares. Hangende het verdere onderzoek blijft de straatrover achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!