Drukke Owru Yari Kiek

Drukke Owru Yari Kiek foto 1De Owru Yari Kiek die afgelopen zaterdag is gehouden aan de Van Sommelsdijckstraat was super druk. ‘We zijn heel erg tevreden met de opkomst van het publiek’, zegt Sheldon Jap A Joe, manager van Asia de Su. ‘Vorig jaar had Asia de Su dit evenement alleen georganiseerd, maar dit jaar hebben we het samen gedaan met Bar Zuid en Unsei Yaki.’ De Surinaams-Nederlandse allround-feestband Trafasi met de populaire zanger Edgar “Bugru” Burgos heeft het publiek laten genieten van hun bekende nummers. ‘Trafasi is naar Suriname gehaald voor andere optredens, maar wij hebben hun speciaal voor onze evenement ingehuurd’, zegt Jap A Joe. Verder waren er optredens van King Koyeba, Laco, Aptijt, La Rouge en Corona. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!