Eigenaar warenhuis bestolen van SRD 90.000

De eigenaar van Warenhuis Hong Fu aan de Indira Gandhiweg is zaterdag op klaarlichte dag bestolen. Omstreeks 15.30 uur zou de eigenaar wegrijden met een aardig groot geldbedrag, welke hij in een tas had bewaard. Op dat moment kwam een distributeur aan. De winkeleigenaar stapte uit en maakte de rolpoort voor hem open. Echter liet hij zijn tas in de auto achter. Volgens verklaring van de aangever had hij SRD 70.000 aan waardebonnen van Combe Markt, SRD 20.000 aan contanten en een Ipad in de tas. Mensen kunnen hun waardebon van Combe Markt ook bij deze supermarkt verzilveren. Op een bepaald moment stopte een grijze Toyota Spacio voor de winkelier. Daaruit stapte een man met rasta haardracht uit. Hij maakte de portier van de auto open en ging ervandoor met de tas. De eigenaar zette na de ontdekking een achtervolging in, maar kon de daders niet staande houden vanwege de drukte op het wegdek. De politie van De Nieuwe Grond ging na de melding ter plekke. Uit verklaring van de benadeelde blijkt dat er wel camerabeelden zijn vastgelegd. De criminelen reden richting Latour op. De daders zijn vooralsnog voortvluchtig.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!