Politie Munder houdt inbrekers aan

De politie van Munder kreeg zaterdagavond omstreeks 22.00 uur een bericht van een inbraak die gaande was aan de Veldhuizenlaan. Na de melding rukte de sterke arm gelijk uit en zag twee verdachte figuren. Bij het zien van de politie kozen zij het hazenpad. Tijdens de achtervolging kwam de ingeschakelde Ondersteuningsteam ter plaatste en bood meteen de nodige assistentie. Bovendien belandde een van de politiewagen in de trens, maar gelukkig deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor. Er is ook geen schade aan de pro-wagen. De verdachten werden aan de Virolastraat vlak naast de woning, alwaar zij zouden inbreken, op aanwijzing van een bewaker in de kraag gevat. De verdachten, Marvin R. (27) en Benjamin V. (23), zijn door de politie van Munder aangehouden en overgebracht naar het Bureau. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari, ressortcommandant van Munder, bevestigt de aanhouding. Hij deelt de krant mee dat de verdachten oudbekenden zijn van de politie. Hangende het verdere onderzoek zijn beiden in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!