Sheike Mamakie : Geef nooit op, geloof in jezelf!!

Sheike MamakieSheike Mamakie is 18 jaar oud en is geboren op 7 januari 1995.Momenteel bezoekt zij de L.Schutzschool en komt uit een gezin van 6 waarvan zij het eerste en enige meisje van haar moeder is. Van haar vader’s kant heeft zij een zus genaamd Marisha en ook zij is een model bij Caribbean Pearls.Sheike houdt van uitgaan, dansen en mode maken. “Ik houd van alles wat met fashion te maken heeft maar wil later toch iets heel anders gaan doen zoals een econoom worden. Door me zus ben ik in Caribbean Pearls beland, Zij was als eerst daar”, vertelt Sheike. Verder zegt ze: “Mijn droom was net als haar om model te worden en dat ben ik nu dus ook. Ik wil het heel erg ver schoppen in de modellenwereld en dus ga ik zeker ervoor.Ik ben pas in de groep en vind het heel erg leuk. Ik heb al een paar werkjes mogen doen zoals werken voor Intralot Suriname. Daar moest ik hun loten promoten.Mijn zus, moeder en mijn vader hebben me gestimuleerd om modellenwerk te doen, mijn moeder is mijn alles. Mijn boodschap voor de jongeren is; doe je best, ga ervoor als je iets wilt bereiken. Geef nooit op, geloof in jezelf!!”

error: Kopiëren mag niet!