Man vermoordt vriend

MOORDAan de Warakoeweg te Livorno heeft een man gisteren rond 16.30 uur zijn vriend om het leven gebracht middels messteken. De moordverdacht Mewa K. en het slachtoffer Vinojkoemar Ramgoelam zaten te borrelen voor een winkel. De met een mes bewapende Mewa was gepikeerd, omdat hij vermoedde dat Vinojkoemar een buitenechtelijke relatie met zijn vrouw onderhield. Na een korte woordenwisseling bracht Mewa de fatale steken toe aan Vinojkoemar, die ter plekke kwam te overlijden. Mewa meldde zich aan bij de politie van Livorno en is in verzekering gesteld. De verdachte woont niet ver van de Dukharan Ramcharanweg, waar een week geleden een schietpartij plaatsvond. Daarbij pleegde een manspersoon zelfmoord door zichzelf neer te knallen. De moord op Vinojkoemar is de 28ste levensberoving voor dit jaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!