Zowel gas als elektriciteit biedt geen troost

Vol onrust belt een bewoner van de wijk Munder, omgeving Benie’s Park, naar Dagblad Suriname. Door de week heen is er volgens die mevrouw al zeker drie tot vier keren stroom uitgevallen en daar kan ze niets aan doen. Bij het contacten van de Energiebedrijven Suriname krijgt ze wel te horen dat er een storing is, maar omtrent het verdere verloop krijgt zij geen informatie. Het is voor haar erg vreemd dat er in dat specifiek gebied steeds een storing is.
Een stroomonderbreking is op zich al vervelend. En dan nog meer als je dagelijkse arbeid daarvan afhangt. Voor de feestdagen heeft de bewoner vele bestellingen van onder meer cakesoorten. En die bereidt ze allemaal in haar elektrische oven, die natuurlijk niet werkt wanneer de stroomtoevoer wordt onderbroken. Het schijnt wel het ene probleem na het andere te zijn, want de elektrische oven heeft ze moeten aanschaffen, omdat haar gascylinder keer op keer gestolen werd. En ze is nu ondanks haar oplossing toch weer slachtoffer.
Vanwege dit probleem is er voor haar een nog groter risico in haar werkzaamheden, omdat ze niet van tevoren kan weten wanneer de stroom zal komen weg te vallen. De enige optie die voor haar openstaat, is om te duimen dat de storingen concreet aangepakt worden en dat het volledig verholpen wordt. En dan is de vraag ook nog wanneer dat in orde komt.

error: Kopiëren mag niet!