Voor het Jamrock NL in Suriname

Voor het Jamrock NL in SurinameGreen Entertainment organiseert in samenwerking met Jamrock XXL uit Nederland voor het eerst in Suriname ‘Jamrock NL’ op 4 januari 2014 in Havana Lounge. Jamrock xxl is het grootste Dancehall en Reggae concept in Europa. Onze eigen Surinaamse toppers uit Nederland namelijk: Kalibwoy, Dj Jah en Waxfiend komen speciaal naar Suriname om deze eerste pilot editie van Jamrock Nl in Suriname tot een gruwelijk succes te maken. Havana Lounge gaat helemaal omgetoverd worden met een top décor, podium, verlichting, geluid en vip area’s. Verder zullen de beste artiesten uit Suriname ook in de line up zijn zoals : King Koyeba, Colonel, Dj Archa, Dj Darryl Nevin en Dj Madstyle. Het is de bedoeling dat de organisatie in de toekomst het concept naar buiten zal brengen en de Jamrock XXL editie doen met minimaal 1 top Jamaicaanse artiest erbij.

error: Kopiëren mag niet!