Vermoedelijke verkrachter mishandeld

Een heer genaamd Orlando is maandagavond omstreeks 19.00 uur door drie mannen afgetakeld aan de Marowijnestraat. Uit informatie die Dagblad Suriname heeft bereikt, blijkt dat zijn 13-jarig buurmeisje haar moeder vertelde dat Orlando haar meerdere keren had verkracht. Buurman Orlando werd door de moeder van het slachtoffer uitgelokt. Hij begaf zich naar de woning van het slachtoffer, alwaar hij opgewacht werd door drie mannen gewapend met een hamer en een houten lat. Bij die gelegenheid werd hij door het drietal mishandeld. Als gevolg van de afranseling belandde Orlando in het ziekenhuis. Hij heeft ernstige verwondingen aan zijn gelaat opgelopen.
Dagblad Suriname maakte contact met de politie van Flora. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe, ressortcommandant, bevestigt de inverzekeringstelling van Orlando. Hij wordt verdacht van verkrachting c.q. seksueel misbruik van een minderjarige. De sterke arm spoort het trio op. De moeder van het meisje is intussen ook overgebracht naar het bureau. Echter is zij nog niet voorgeleid. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!