Broer en zus opgesloten voor zware mishandeling

De 20-jarige Damian D. en zijn 24-jarige zus Cindy J. zijn vanmorgen door de politie van Munder aangehouden en ingesloten. Zij worden ervan verdacht hun 56 jarige huisgenote zwaar mishandeld te hebben. Cindy kreeg een woordenwisseling met het slachtoffer over kleren die aan de waslijn hingen. Volgens verklaring van het slachtoffer ging zij toen in de voorkamer van de woning zitten waar zij en haar aanvallers kamers gehuurd hebben. Dat zij opeens werd aangevallen door Damian die met een eind hout gewapend was. Dat terwijl zij door Damian mishandeld werd zijn zus Cindy erbij kwam en haar ook begon te trappen en te schoppen. Dat Cindy ook met een mes gewapend moet zijn geweest. De politie zag dat Damian een kap en steekverwonding had opgelopen. Het vermoeden bestaat dat die verwondingen hem per ongeluk zijn toegebracht door Cindy. Het slachtoffer raakte zodanig gewond in haar gezicht dat zij door de arts is doorverwezen naar een orthopedische chirurg. Damian en Cindy zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!