27-jarige pleegt kennelijk zelfmoord

De 27-jarige Nederlander Rajeef Bhaggoe die ruim twee en een halve maand in Suriname vertoefde, pleegde maandagavond omstreeks 20.00 uur vermoedelijk zelfmoord. Hij pakte een jachtgeweer en schoot zichzelf door zijn hoofd. Volgens bekomen informatie blijkt dat een jongere neef op een bepaald moment een knal hoorde. Hij is toen zelf op onderzoek uitgegaan. Volgens het neefje gaat het om een hoogbouwwoning aan de Hendrikstraat alwaar het slachtoffer samen met enkele familieleden vertoefde. Hij trof zijn neef badend in bloed aan in zijn slaapkamer. Hij schakelde gelijk de politie in. Het motief van de suïcide is niet bekend. Het moordwapen, een jachtgeweer met enkelloop, werd ter plekke aangetroffen. Hangende het onderzoek is het geweer in beslag genomen door de politie. Men gaat na aan wie het geweer toebehoort. Ook moet het onderzoek nog uitwijzen of het inderdaad gaat om een zelfmoord- of een moord geval. Het onderzoek in deze zaak duurt voor.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!