Rovers dragen groot geldsbedrag weg

Twee gewapende en gemaskerde criminelen hebben zaterdagochtend omstreeks 05.00 uur een man in zijn woning aan de Ephraimzegenweg overvallen. De eigenaar woont alleen in het pand. Volgens zijn verklaring was één rover gewapend met mes en de andere met een jachtgeweer met afgezaagde loop. Het slachtoffer riep om hulp. Een buurman die dit hoorde, gaf gehoor en ging naar de woning. Ook hij werd overrompeld door de criminelen. Inspecteur Hardew Jhinkoe- Rai, ressortcommandant van Latour, bevestigt dit geval tegenover de krant. De daders zijn met een groot geldsbedrag ervandoor gegaan. Het slachtoffer liep een barstwond aan zijn hoofd op doordat één van de belagers hem had bewerkt met de kolf van het jachtgeweer. Na de snode daad verlieten de daders de plaats te voet. De politie van Latour is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!