Werknemers stelen kippenbout rond middernacht

werknemersZaterdag omstreeks 23.45 uur bleken er ongewenste gasten op het terrein van B&B Trading te Munderweg te zijn, die bezig waren dozen in een bestelbus te laden. De politie van Munder werd ingeschakeld en die trof ter plekke twee arbeiders aan, te weten Dineskumar S. (30) en de wachter van een extern bedrijf, Dwight S. (25). Ze hadden 26 dozen kippenbout klaargezet in het busje en er waren nog twee dozen op de heftruck. In totaal zijn 28 dozen en het voertuig van de verdachte Dineshkumar S. in beslag genomen. Twee andere medeverdachten namen de benen bij het zien van de politie. Deze kon de voortvluchtige Sam B. (18) en Daniel D. (21) zondagmorgen in de kraag vatten. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari, ressortcommandant van post Munder, bevestigt het incident en de inverzekeringstelling van de vier arbeiders.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!