Hindi Showrockrz 2 bom vol

Hindi Showrockrz 2 wordt wederom grandioos2
Hindi Showrockrz 2 wordt wederom grandioos 1Afgelopen zaterdag was de Anthony Nestysporthal bomvol tijdens de Hindi Showrockrz part 2. Shami Khusial, de organisator van het evenement, kijkt zeer tevreden terug op de show. Ja, de show was erg druk. Tot op het laatste moment kwamen mensen nog kaarten zoeken bij de poort. Ik had reeds eerder aangegeven dat ze hun kaarten op tijd moesten kopen. 2Famous en Sabroso uit Nederland hebben volgens Khusial een uitstekende job gedaan. Khusial is ook erg blij met de medewerking van de politie en brandweer. Met zoveel mensen op de been, mogen we als organisatie niet klagen. De show verliep heel goed. Na het vooprogramma van onze eigen Surinaamse muziekgroep Xtenzz, nam de gezelligste band uit Nederland het podium over. Karin Baitali wist het publiek tot dansen te bregen met haar Asha Bhosle medley Piya tu ab to aaja. De aanwezigen genoten ook van de nummers van Lieve Hugo, de kaseko en souls. Sabroso heeft veel fans onder de dertigplussers. Sandra L., behoort ook tot een van deze fans. Ik ben speciaal gekomen voor Sabroso. Hun stijl is heel mooi. Ik heb ook mijn kinderen meegenomen, die zijn gekomen voor 2Famous. Volgens haar was deze show voor jong en oud. Wiresh K. mist geen enkele show van Selecta. Ik kom helemaal uit Wageningen voor 2Famous zegt hij. Ik heb genoten van de nieuwe nummers van 2Famous zoals Vliegmachine en Battameez. De nieuwe hitnummers van Zu-B, Kabhi Jo Badal Barse, Tumhi Ho Meri Aashiqui en Jeene Laga Ho vielen erg in de smaak bij Santusha M. Zij is een grote fan van Zu-B. Het publiek heeft wederom flink genoten van de twee populaire bandjes uit Nederland. De aanwezigen hebben flink gejuicht, gedanst en meegezongen met de artiesten. S.S. Promotions brengt 2Famous en Xtenzz helemaal naar Nickerie. Zij zullen dinsdag aanstaande in NTC optreden tijdens de 2Famous X-Mas show. Op 25 december treden deze 2 groepen samen op met de muziekgroep Sabroso in Blue Bell discotheek. Khusial zegt dat er een X-Mas party is gepland op deze dag voor de fans van de muziekgroepen. En op 26 december is er een X-Mas boottrip op de Surinamerivier met 2Famous en Xtenzz. De volgende dag zijn ze te bewonderen in Havana Lounge tijdens de nieuwjaar warming-up party. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!