Zakkenroller en straatrover door omstanders in de kraag gevat

Gistermorgen omstreeks 08.00 uur werd een man door omstanders aangehouden. Dit gebeurde kort na een geval van zakkenrollerij aan de Zwartenhovenbrugstraat. Een Chinese dame liep over straat toen een man haar van achteren benaderde. Hij haalde stilletjes haar mobiele telefoon uit haar achterbroekzak en nam de benen. Omstanders die dit geval meemaakten, zetten meteen een achtervolging in. Het gelukte de mensen om de verdachte aan te houden. Hij werd overgedragen aan de politie van Keizerstraat.
Naast dit geval deed zich een straatberoving voor te Waterkant. Een dronken man die SRD 50 in zijn hand hield, werd hiervan beroofd. Ook bij dit geval hebben omstanders de verdachte in de kraag gevat. Beide verdachten blijven hangende het onderzoek achter de tralies.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!