Fernandes Bottling deelt kerstvreugde met honderden kinderen

Voor Fernandes Bottling staat ‘samendelen’ centraal deze kerst. Het bedrijf deelt de kerstvreugde met honderden kinderen die een beetje extra vreugde goed kunnen gebruiken, onder andere met activiteiten in het kader van de Coca-Cola Christmas Caravan. ‘Share happiness’ is het gedachtegoed van Coca-Cola en dit werd door Fernandes Bottling Company dit jaar al vroeg ingezet tijdens de afgelopen Jaarbeurs. Bezoekers konden in de stand van het bedrijf een draai geven aan het Wheel of Happiness om een presentje te winnen. Met een bijdrage van SRD 3 per beurt werd geld ingezameld voor een kinderhuis. De inzamelingsactie leverde SRD 10.000 op, dat wordt geschonken aan kinderhuis Onze Poort in Nickerie en aan kinderhuis Nos Kasita ten behoeve van de wederopbouw. De voorzitter van Stichting Kinderhuis Open Poort, Gilliano Eli, geeft aan dat de donatie zeer welkom is opdat er een nieuwe ijskast kan worden aangeschaft voor de 45 kinderen en hun begeleiders in het tehuis. Ook aan de kinderen van de tehuizen Ebenhaezer, Zout der Aarde, Odoniti en de Stichting Prasoro zijn cadeautjes geschonken. Na er een jaar tussenuit te zijn geweest rijdt nu de Coca-Cola Christmas Caravan weer door de straten van Paramaribo, Lelydorp en Commewijne om de kerstvreugde op een laagdrempelige manier te delen in aanloop naar 25 en 26 december. De Christmas Caravan ging donderdagavond van start met bijna 100 kinderen van de kinderhuizen Matoekoe, Samuel, Elim van de Heer en Emmaüs. Zij werden samen met hun begeleiders door Fernandes getrakteerd op een Happy Meal bij McDonald’s en genoten daarna van muziek en spelletjes met leuke prijzen. Als klap op de vuurpijl verstrekte de Kerstman, ondersteund door presentatrice Gail Eijk, aan alle kinderen een persoonlijk cadeau. De cadeaus voor deze kinderen zijn verzorgd door de medewerkers van Fernandes Bottling Company. De Christmas Caravan rijdt vrijdag 20 december vanaf de Indira Gandhiweg naar het busplein in Lelydorp, zaterdag 21 december naar de Maretraite Mall en zondag 22 december leidt de route vanaf de Indira Gandhiweg naar Tamanredjo, Commewijne. Bij elke eindhalte van de met lichtjes versierde truck begint rond 21:00 uur het Kerstfeestje met de Kerstman, spelletjes en cadeautjes.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: