Zaalvoetbalbond schenkt SRD 15.000 aan Nos Kasita

Tante Lottie van Nos Kasita neemt symbolisch een creditcard in ontvangst van SZVB-voorzitter Kenneth Raghosing (foto: Regillio Derby)
Tante Lottie van Nos Kasita neemt symbolisch een creditcard in ontvangst van SZVB-voorzitter Kenneth Raghosing (foto: Regillio Derby)
De Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) heeft geld ingezameld, bij de fans maar ook bij verschillende sponsors. Volgens SZVB-voorzitter Kenneth Raghosing heeft de bond bij de fans ongeveer duizend SRD binnengehaald. “De sponsors hebben een fikse bijdrage geleverd waardoor we uiteindelijk op een mooi bedrag van SRD 15.000 zijn gekomen.”
Donatie te besteden bij Kirpalani
De gift word geschonken in de vorm van een creditcard. Deze creditcard komt weer van Kirpalani waar de SRD 15.000 zal worden uitgegeven. Dagblad Suriname vroeg zich af of het bedrijf er dan wat extra bovenop doet omdat zij met deze actie eigenlijk ook een mooie bonus binnenhaalt. Raghosing geeft aan dat hij hoopt dat het gebeurt. Woordvoerder van Kirpalani, Kenneth Kross, geeft aan dat het een optie is. “We kunnen altijd kijken naar die optie en het zal vast wel gebeuren dat we iets erbij doen. Maar vanuit Kirpalani zelf is al eerder een schenking gedaan van SRD 5.000 aan Nos Kasita.”
Verblijf tot januari
Charlotte ‘Tante Lottie’ Dakriet, die de dagelijkse leiding heeft in Nos Kasita, is in ieder geval erg blij. “We hebben nog wasdrogers nodig dus die kunnen we hier mooi uitzoeken. We zijn echt enorm blij met deze geste en stellen het zeer op prijs.” Ze geeft aan dat het kindertehuis alles kwijt is geraakt tijdens de brand. “We verblijven nu nog bij Naks maar dat mag tot januari. We hebben wel al gehoord dat we ergens anders heen kunnen maar daar moeten ze nog beginnen met bouwen.” Wat er na januari gebeurt, weet ze nog niet, maar ze gaat er vanuit dat ze iets langer in Naks mogen blijven.

error: Kopiëren mag niet!