Djugu djugu in Livorno

djugu djuguEr gebeuren opmerkelijke zaken op het erf van Asief Nizamali. Onlangs berichtte hij tegenover Dagblad Suriname dat er het geraamte van een geit op zijn erf is gezet, aan de Kwasimamastraat te Livorno. Het is het nieuwste in een reeks van gebeurtenissen. Eerder zijn al zaken op zijn erf gezet, zoals zwarte aarde bij zijn huis. Er zijn dingen half in de grond gestoken en poeder is op zijn erf gestrooid. Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot het plaatsen van een geraamte. De politie wil er geen zaak van maken, omdat er tot op heden nog geen misdaad is begaan. Nizamali is er klaar mee. Hij heeft al veel geaccepteerd van wat er op zijn erf is gebeurd, maar dit is dan toch de druppel. ‘Ik wil dat het stopt.’ Zo laat Nizamali weten. ‘Ik weet niet wie het gedaan heeft of waarom, maar ik heb er genoeg van.’

error: Kopiëren mag niet!