Vader bewerkt zoon met schop

1 Vader bewerkt zoon met schopDe 49-jarige C.I. heeft zijn 24-jarige zoon met een schop bewerkt in zijn buikstreek. Beide raakten op een bepaald moment in een woordenwisseling waarna de vader de schop bracht en tegen de buikstreek van zijn zoon indrukte. Als gevolg hiervan liep de zoon een snijdverwonding op. Inspecteur Hemantkoemar Sarjoe, ressortcommandant van Lelydorp, bevestigt dit geval. De vader bedreigde de zoon te zullen doodschieten. Van de zoon vernam de politie dat de vader inderdaad een illegaal wapen in huis heeft. De politie van Lelydorp stelde een huisonderzoek in en er werd inderdaad een wapen aangetroffen met 13 patronen, waarvan er geen vergunning was. De politie nam het wapen in beslag en de vader werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte in verzekering gesteld. Hangende het verder onderzoek blijft de man achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: