Dienstvrouw op heterdaad betrapt

De politie van Geyersvlijt betrapte de Guyanese vrouw, B.S. (40), gisteren op heterdaad. Zij is in dienst bij een man en diens dochter. Deze mensen hebben een familiebedrijf en lieten de dienstvrouw achter met alle waardevolle spullen. De benadeelden hadden veel vertrouwen in haar. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte een jaar lang bezig was de mensen te bestelen. Toen de politie de aangifte kreeg dat er vaker geld en sieraden vermist werden, maakten zij er werk van. De sterke arm kon B.S. tijdens haar vertrek naar huis staande houden. Door ondervragingen viel zij door de mand.
De politie deed een onderzoek aan haar kleding en in haar tas. Het resultaat hiervan was positief. B.S. had een biljetje van US$ 50 en SRD 300, voornamelijk van de woningeigenaren weggenomen. Aan de hand van de vondst stelde de politie ook een huisonderzoek bij de dienstvrouw in. Ook daar trof men kledingstukken, parfumerieën en andere waardevolle zaken aan. Inspecteur Ruben Dijks tevens ressortcommandant van Geyersvlijt bevestigt de inverzekeringstelling van deze mevrouw. Hij geeft aan dat de schoonmaakster deze handelingen vanaf januari pleegde. De politie begreep van de benadeelden dat tijdens hun afwezigheid niemand anders hun woning bezocht. Hangende het onderzoek blijft B.S. aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!