Drie geweldenaars opgepakt wegens ontvoering en mishandeling

De politie van Munder arresteerde woensdagavond drie mannen wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving en mishandeling. Uit het politieonderzoek blijkt dat vijf mannen twee jongens van 20 jaar tegen hun wil in met zich meenamen. Inspecteur S. Debi-Tewari, ressortcommandant van Munder, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname. Uit verklaringen van de drie verdachten blijkt dat de jongens een fiets van één van de verdachten had weggemaakt. Zij zagen de twee jongens voor een winkel aan de Charlesburgweg en namen hen mee naar een woning. De mannen takelden de twee jongens af. Op een bepaald moment zag de vader van één van de jongens hoe zijn zoon werd gedumpt in de auto en vervolgens afgevoerd. Hij zette de achtervolging in en schakelde meteen de politie in. De sterke arm kon drie van de vijf verdachten in de kraag vatten. De twee slachtoffers hebben letsels opgelopen. Inspecteur Debi-Tewari zegt dat de politie bezig is met de opsporing van de twee andere verdachten. Hangende het onderzoek blijven de drie heren achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: