Zus & Zo geeft terug

Zus & Zo organiseert ten behoeve van de Annie Crèche op vrijdag 20 december 2013 “We Give Back”. Het doel is om de gehele dagomzet te schenken aan de Annie Crèche.De Annie Crèche is een dagopvang die kinderen met een beperking opvangt en begeleidt. De kinderen wordt een persoonlijk behandelingsplan aangeboden waarmee zelfstandigheid, communicatie en motorische vaardigheden worden gestimuleerd. (www.anniecreche.org) Kortom: een prachtig initiatief waar Zus & Zo zich graag voor inzet. Gedurende de hele dag zijn in het cafe diverse heerlijke gerechten van de kaart verkrijgbaar. ’s Avonds vanaf 20.00u is er live entertainment op het podium van onder andere Renate Galdey & the Afro Jazz Band en verder The Mega Vibes en een DJ. Ook zijn er diverse gedoneerde spullen die verloot worden om nog meer omzet te generen. Dus hoe meer er gegeten, gedronken en gekocht wordt, hoe meer zij geven.We Give Back is door middel van sponsoring en donaties tot stand gekomen. De meeste van onze leveranciers hebben de ingredienten en andere spullen gratis gedoneerd. De artiesten die op het podium staan doen vrijwillig mee, dus ook zij geven terug.Tijdens We give back 2012 heeft Zus & Zo in totaal SRD 12.500 opgehaald voor het goede doel.

error: Kopiëren mag niet!