One Love Charity festival

One Love Charity festivalOp zondag 15 december heeft het One Love Surinam Charity Festival plaatsgevonden in Ocer. Het Festival is gehouden om zoveel mogelijk donaties en giften op te halen voor zoveel als mogelijk tehuizen, weeshuizen en instellingen in Suriname. Er hebben een heleboel Surinaamse artiesten hun aandeel geleverd door gratis op te treden. De line up was groot met o.a. Colonel, Alka, Scrappy W, Cam, Enver, Tjatie, Innocent, Jamal, Otje, the Megavibesband, Koyeba, Cyril & More Love band, Vinke & crew, Suri Allstarz, Poppe, Benaissa, Lloyd, Miriam Simone, Love sensation, Marley & crew, Myztikalz, The Flipdancers, Umodja brassband, Damaru & the Love Messengers, Lil Pam, Stephanie, DJ Immo, DJ Splashmaster Gilly, DJ Gilly Gonzales . Het Festival zou om 14.00 uur van start gaan maar wegens een late inloop van de bezoekers begon de show om 18.30 uur en heeft het evenement plaats gevonden tot 01.00 uur in plaats van 00.00 uur. Het festival heeft ongeveer 1000 mensen aangetrokken. Het was een leuke avond met een mooie opkomst van bezoekers maar liep pas in de late uren vol. Er is een totaal bedrag van 1880 srd opgehaald aan vrijwillige bijdrage en de bar had een netto winst van 1770 srd. Rond kerst volgt er een programma op de televisie omroep STVS omtrent het One Love Surinam Charity Festival. In het programma zal te zien zijn hoe One Love Surinam in samenwerking met Surinaamse artiesten de maaltijden aanleveren voor de kinderen. “Ik vond het een geslaagde eerste One Love Surinam Charity Festival en wil een ieder die eraan mee heeft geholpen bedanken. Mijn speciale dank gaat uit naar de artiesten, media,sponsors en vrijwilligers”, aldus Miriam Simone die de oprichtster en organisator is van dit evenement.

error: Kopiëren mag niet!