Bond Surpost neemt vandaag beslissing

Op de algemene leden vergadering van de Surpost zijn er gisteren nog geen besluiten genomen. Tijdens de ALV is er een afspraak voor vandaag gemaakt met de voorzitter van het bestuur van de bond bij Surpost. Aan de hand van dit gesprek zal de bond van de werknemers van Surpost een besluit nemen. Yoné Gorisson, voorzitter van de bond van Surpost zegt dat de werknemers vurig waren en al in actie wilden gaan.
De werknemers van Surpost wachten al langer dan drie jaar op hun substantiële verhoging, ook de secundaire voorzieningen zijn nog niet geactualiseerd. Er was bij Surpost eerder een interim-manager. De werknemers weten ook niet of er een directeur komt, om de onderhandelingen te kunnen beginnen. Vanwege het wisselen van leiding kunnen de gesprekken met de bond niet echt beginnen. Aan de bond wordt steeds gevraagd wat geduld op te brengen. Maar het kan zo niet langer door gaan, zegt Gorisson.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!